VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2014-02-02

Dronksim i Staffanstorp 1-2 februari.

Helgen 1-2 februari avgjordes Dronksim i Staffanstorp för de yngre simmarna. Vår C- och D-grupp var på plats för att kämpa till sig Dronkar. Läs längst ner tränare Helenas rapport från helgen och se alla fina bilder från tävlingen här nedan.
Lördag förmiddag simmade de allra yngsta och det gick riktigt bra! Olof främst med vinst på både 25 fjäril och 50 fritt och trea på 50 rygg. Övriga simmare var Noel, Erik, Hanna S och Ellen. Alla simmade bra och persade. Notera Eriks 50 fritt där han simmade på 50.73, ett pers på 18 sek!
På lördag eftermiddag var det Dronkregn. Det inleddes med vinst i mix medleylaget där Gustav, Klara, Hugo och Lucas simmade. Sedan fortsatte det bra. Massvis med personliga rekord på samtliga och alla utom Eddie var framme och tog emot pris minst en gång. Förutom nämnda så var även Viktor och Petter på plats. Det syntes att det var ett tufft program då de hade 5 individuella grenar plus lag. Gustavs 1.28,88 och överlägsen vinst på 100 rygg är noterbart! En andra plats i frisimslaget var sista för dagen. Härliga simningar från alla som var helt slut när passet var slut.
På söndagen var följande på plats: Mathilda, Hanna P, Cornelia, Nina och Annie. Alla simmade kanonbra och slog sina personliga rekord i nästan alla grenar.
Sammanfattning: En fantastisk helg för C- och D-gruppen.