VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2014-02-02

Höganäs Swim Meet 1-2 februari.

Alla våra grupper tävlar den här helgen. Medan C och D befinner sig i Staffanstorp för att simma hem Dronkar... så åker A- och B-gruppen till Höganäs. Följande simmare begav sig dit: Johanna, Frida, Filip, Johannes, Rebecca H, Axel, Julia K, Emma T, Maja, Emma V, Matilda, Alicia, Ida, Julia V, Tim, Rebecca Ö, Hampus och Johan. Plus tränare Per och Robban. 
Insim på gång.
Johanna tar ett snack med Per under insimmet.
Höganäs maskot var naturligtvis på plats. Den känner vi oss trygga med.... :-)
Tävlingen är igång.
Härliga bilder på Johan och Filip som simmade bröstsim.


Även Ida och Emma V simmade bröstsim.


Killarna simmade frisimslagkapp och knep en härlig 2:a plats. I laget simmade: Hampus, Johan, Filip och Tim.

Matilda var en av våra medaljörer i helgen. Här tar hon emot en silvermedalj för 100 fjäril. Hon knep även ett silver på 100 frisim och 100 ryggsim, ett guld på 200 frisim och ett brons i lagkapp. Härlig helg för Matilda.

Ida och Maja ställer glatt upp för fotografering.

 
Johannes hade en bra helg. Här får han feedback av Per.

Även Rebecca H hade en bra helg. Ovan simmar hon 100 fjäril där hon knep ett silver.
Här är ett gäng glada tjejer som simmade bra i helgen: Johanna, Emma V och Ida.Emma T var på plats och simmade bl.a 100 medley.

Tjejerna hade två lag i 4x50 medley. Här ovan ser vi lag 2: Johanna, Maja, Julia K och Ida.

I lag 1 simmade Rebecca H, Matilda, Rebecca Ö och Frida. De simmade hem en fin bronsmedalj.

Johanna hade en fantastisk helg och slog härliga personliga rekord i alla grenar hon ställde upp i. Även Ida hade en fantastisk helg med pers i alla grenar. Johanna simmade även hem ett brons i 100 ryggsim och 200 medley. Ovan hämtar hon en av sina bronsmedaljer.
Ovan ser  vi Rebecca H få en silvermedalj för ett fint lopp på 100 fjäril. Hon simmade även hem en silvermedalj på 100 medley, guld på 50 rygg, brons på 50 bröst, guld på 100 frisim (extra stort grattis här eftersom hon simmade under minuten för första gången), silver 50 fjäril och brons i medleylagkapp. Grattis till Rebecca till en härlig helg.
Här får Hampus sin bronsmedalj för 100 rygg. Han knep även ett silver på 200 medley.

Rebecca Ö hade också en bra helg med många personliga rekord. Medaljerna blev brons 50 bröst, brons medleylagkapp, brons 50 rygg, brons 200 medley och brons 50 frisim.

En mycket glad Rebecca H som precis har simmat 100 frisim under minuten för första gången.

Söndagen bjöd på ett härligt väder. Det var en liten mindre skara simmare på plats den här dagen. Lunchpausen blev ganska lång. De hann med lite chill utanför simhallen också. Här har vi Ida, Axel, Johannes, Alicia och Johanna på jättegungan.
På skolan bredvid simhallen bjöds det på pasta med ost- och skinksås. Det uppskattades väldigt av våra som åt med glad aptit. Julia, Johannes och Axel njuter av maten, liksom.....
...... Johanna, Alicia och Ida.

Här är tjejerna som var på plats på söndagen: Alicia, Johanna, Rebecca Ö, Julia V och Ida.

Julia V gjorde ett fantastiskt lopp på 200 frisim och knep en silvermedalj.

Johannes tog emot ett silver på 50 rygg. Han fick även medaljer för 100 medley (brons), 100 fjäril (brons) och 100 rygg (silver) och ett antal fina personliga rekord.
Söndagens tappra killar: Axel och Johannes.
I övrigt kan Frida som knep en bronsmedalj på 100 rygg och silvermedalj 200 frisim. Vi fick se en hel del personliga rekord från våra simmare i helgen och tack som vanligt för en härlig simhelg.