VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-12-03

Höstsimiaden 25 november

Söndagen den 25 november beger sig klubbens yngsta simmare till Trelleborg för årets Höstsimiaden. Det är en tävling som simmas på två platser samtidigt för regionen Skåne/Blekinge. På lördagen tävlade de som var födda 2000 och 2001. Tyvärr har vi inga bilder från den dagen. På söndagen tävlade de som var födda 2002 och 2003 o yngre.

Våra små simmare bjöd på en härlig dag. Vi fick bl.a se Klara knipa ett 6:e pris på 50 m bröstsim och Johanna A en fin silvermedalj på samma distans.

En stolt Hugo knep en bronsmedalj på 50 m frisim och Ida blev 5:a på samma distans.


På 50 m frisim såg vi även Johannes ta hem en silvermedalj och Lucas blev 6:a på 25 m fjäril. 

På killsidan kunde vi glädjas åt lagkappsframgångar. Det blev silver både i 4x50 frisim och 4x50 medley. Här ovan ser vi ett gäng glada killar: Linus, Johannes, Emil och Lucas.
På lunchen behöver man fylla på depåerna för att orka med eftermiddagen. Hanna, Johanna, Ida och Matilda åt buffé med god aptit på restaurang Harmony.
D-gruppens förra tränare Matilda var och hälsade på sina gamla simmare under dagen. Johanna, Klara och Hanna blev glada åt att se henne. Tack alla små simmare för en härlig dag i Trelleborg. Nu gör vi ett uppehåll i tävlandet och tar nya tag nästa år igen.