Immeln maj 2014

2012-11-25

Sim á Lund

Denna helgen har vi varit i Lund igen. Dax för Sim á Lund som är sponsrat av GUL. I varje gren lottas det ut 2 klockor. Fina priser!
Det blir tyvärr inga foton och inlägg från lördagens tävling och söndag förmiddag, för då var ingen bloggare på plats.
Däremot kan nämnas många fina pers och en del medaljer. Adam tog silver i 100m fjäril och 100m bröst, Emma T. och Amanda tog brons i 200m rygg (de tävlar i olika åldersklasser).
Det blev även en del klockor som lottades till våra simmare. Julia V. och Johan blev lyckliga vinnare till vars en GUL-klocka.

Söndag eftermiddag var vi båda på plats - kameran och skribenten.
Robban övervakar insimmet.
 Först ut var Nils och Marcus med 100m fritt.
 I nästa heat var det Johans tur att visa sina krafter. Han siktade på att komma under 1:10 och är så nära med sitt fina resultat 1:10.09. Nu knäcker vi gränsen nästa gång!!
 Christoffer & Filip simmade i samma heat och fick fina pers båda två. Bra jobbat killar!
 Julia gratulerar killarna efter loppet.
 Marcus samlar krafter efter loppet och laddar om till sitt nästa lopp, 200m fritt.
 Hampus får high 5 av Robban efter sitt 100m fritt lopp. Äntligen under minuten med fina 59.39.
 Julia ligger fint i vattnet på 200m fjäril och går i mål på en bronsplats. Grattis!

Så var det då dags för Marcus och 200m fritt. Han hamnade bredvid en ganska stor simmare och kämpade så väl att det resulterade i ett nytt pers med 22sek!! Jättebra!!

Hampus avslutade denna tävlingshelgen med ett silver på 200m fritt. Dessutom föll lotten på honom i klockutlottningen.
Det blev inte många bilder från tävlingen denna gång. Vi kommer igen efter nyår med nya spännande tävlingar.