VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2014-09-23

Seriesim på hemmaplan 21 september!

Då var det dags att köra igång en ny säsong i seriesimmet. Säsongen går ju över höst till vår med fyra omgångar totalt. Vi stannade kvar i division 3 efter förra säsongen och den här gången blir motståndet SK Ran, Malmö KK lag 2 och Hajen. Vi har fått äran att arrangera första omgången.
Det är full aktivitet på Vanningen på söndagsmorgonen. Föräldrasektionen bullar som vanligt upp med en härlig och uppskattad fikaförsäljning med diverse gottor.
Simmarna gör sig redo efter insimmet och alla laddar på sitt lilla vis.

Funktionärerna är på plats.

Tävlingen kör igång och det visar sig bli en mycket bra dag för VNSK.

Alla våra simmare gör fantastiska insatser för laget och tar många många  viktiga poäng.När man inte simmade själv så stod man gärna nere vid bana 3 (som var Vellinges bana för dagen) och hejade på sina kompisar. Alla hjälptes åt att bära fram laget till fina simningar.
Hela tävlingen avslutades med en fantastiskt spännande lagkapp för killarna.

De kämpade sig igenom 5 x 50 frisim och avslutade med en härlig seger. Vilken fantastisk stämning det var i hallen under det loppet.
Så här glad blir man då när man inser att man vunnit.

I killarnas lag ingick dessa killar: Axel, Johannes, Tim, Lucas och Emil.
Det var en bra dag på Vanningen och när tävlingen var slut stod Vellinge som överlägsen segrare över Hajen (2:a) MKK (3:a) och Ran (4:a). Nu kämpar vi vidare mot nästa omgång och fortsätter i samma tempo så att vi kan behålla denna härliga ledning. Mycket mycket bra simmat av hela laget!