VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2013-01-21

Seriesim 19 januari

Då var det dags för 3:e omgången i seriesimmets division 2. Nytt år betyder ändring i åldersklasserna också. Våra -97'or har blivit "pensionerade" och äldst är nu alla fyllda 1998.
 Den här omgången stod Helsingborgs simsällskap värd för. Vi begav oss med buss från Vanningen vid lunchtid till fina anläggningen Filborna Arena. Ovan är det insim på gång.
Inför det här året är nya seriesimströjor inköpta.....det var väldigt delad uppfattning bland simmarna om vad man tyckte om färgen..... och med dem på är laget samlat för peppning och hejarramsa.

Några av våra yngsta killar är redo: Eddie, Christoffer och Lucas. För Eddie och Christoffer var det seriesimspremiär och de var jätteduktiga. 
Vellinges plats på läktaren. 
Simmare som inte simmar står och hejar på sina lagkompisar. VNSK's simmare gjorde sitt allra bästa och många simmade mycket bra. Efter halva tävlingen låg vi faktiskt tvåa, men fick ge oss under andra halvan - bl.a hade vi otur med sjukdomar och fick köra några lopp med tomma banor. Vi slutade näst sist den här omgången och ligger fortfarande sist efter tre omgångar.