VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2013-01-28

KSLS Knattecup 26 januari inklusive 5-kamp.

Tidigt på lördagsmorgonen samlas ett gäng simmare från C- och D-grupperna på Hyllie station för avfärd med tåg till Kristianstad. De ska ha en heldag där tillsammans med sina tränare My och Emelie. De ska inleda med att promenera till Nöjesmagasinet för att ha 5-kamp. Därefter ska det ätas lunch ihop innan det är dags att bege sig till Tivolibadet och årets Knattecup.
Johannes är redo för dagens äventyr. 

Emma och Johanna har inlett 5-kampen med den elektriska tjuren.Likaså Klara och Lucas. Rapporter efteråt att det gick riktigt bra.


 En annan gren var sumobrottning. Det här tyckte de var riktigt roligt och skrattade gott åt kläderna de var tvungna att ta på. Ovan ser vi Eddie och Matilda. Nedan har vi Johannes och Axel. 


 Här är de fastspända i ett gummirep och det gäller att springa så långt man orkar. Ovan testar först Matilda och Klara, och till höger Emma och Johanna. Nedan är det Lucas och Eddie och till höger Axel och Johannes. 

 

På eftermiddagen var det då dags för tävlingen. Johannes och Axel har simmat in och är redo för start.

Emelie coachar sina simmare: Klara, Hanna, Johanna och Eddie. 
Vellinge var framgångsrika. Johannes var en av dem som fick stiga upp på prispallen många gånger. Här står han för att ta emot en av sina guldpokaler.
Tjejerna softar lite mellan sina lopp: Hanna, Klara, Johanna och Emma. 
Hugo var också mycket framgångsrik. Det blev 4 besök på prispallen. Även Johanna och Klara fick gå upp på prispallen ett par gånger.  
Det var även anmält ett mixat lag på 4 x 50 frisim. Det var Klara, Johanna, Lucas och Johannes som simmade i laget.


De gjorde ett fantastiskt lopp och knep en bronsmedalj. Härligt! Det var många många som simmade jättebra och alla kom hem mycket nöjda och trötta efter en lång och intensiv dag. Tack till Emelie och My för en härlig dag med våra små tävlingssimmare. Det var uppskattat.