VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-07-23

Sum-Sim Borås 2:a, 3:e och 4:e dagen.

Ja, då var vi då hemma igen efter 4 dagars tävlande på Sum-Sim i Borås, och försöker också komma i fas med bloggen genom att dela med oss några bilder från de sista dagarna.
 Borås har en nybyggd inomhusarena och alldeles intill ligger utomhusarenan där tävlingen gick av stapeln. Omklädning och avsim skedde inne i nya arenan.   
 2:a dagen av tävlingarna hade vi även Rebecca i bassängen som simmade 200 medley. Anton hade 400 frisim på schemat och Jenny hade en ledig dag. Insim på gång på bilderna här.
På fredags kvällen var det dags att göra något annat än bara simma. Därför bestämde de sig för att gå på bio. Valet av film blev:
 
3:e dagen hade vi alla våra tre simmare i vattnet: Rebecca och Jenny båda på 100 ryggsim och Anton på 200 medley. Start på gång ovan i ett av loppen.
 Borås bjöd på ganska bra väder de sista dagarna. Både simmarna och tillrest supporterskara (liten men stark...) njöt av solen. På söndagen, som var sista tävlingsdag, hade vi följande starter: Anton 1500 frisim och Rebecca och Jenny båda 200 ryggsim. Rebecca lyckades slå till i sin sista start och knep en finalplats på 200 ryggsim. Hon gjorde ett bra lopp i finalen och slutade totalt 5:a. Grattis!
Anton värmer upp.
Simmarnas boende dessa dagar: Hotell Best Western.
Hemfärd söndag kväll efter 4 långa och intensiva tävlingsdagar. Det var väldigt blandade resultat från våra simmare dessa dagar och nu önskar vi dem en skön ledighet utan träning i några veckor innan det är dags för uppstart igen. Det är ni verkligen väl värda! Tack Borås o SK Elfsborg för det här årets Sum-Sim.