VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-07-19

Sum-Sim Borås 1:a dagen

Då var det dags för första dagen av Sum Sim på torsdagen. Det är invigning, där en simmare från resp klubb är med vid inmarsch. 
Rebecca representerar VNSK i inmarschen.

Här nedan ser vi läktaren med alla aktiva simmare och raden med inmarscherade simmare vid invigningen.
 På invigningen uppträdde bl.a det lokala coverbandet "Mimmi & Emil". Ja, de körde ett par hits vilket var uppskattat..... 
 Invigningen avslutades med ett fyrverkeri från hopptornet som var lite svårt att se eftersom det fortfarande var ljust ute.
Vellinges simmare är inte alltid lätta att fånga på bild, men titta... här har vi hittat dem! Jenny, Per och Anton står och tittar på invigningen....

VNSK-tältet är på plats så klart. Direkt till första dagens tävlingar, och det behövdes verkligen för det hällregnade fram till ca kl 10.30. Sen slutade det helt plötsligt och det var uppehåll resten av dagen.

De som gjorde sina premiärlopp den här dagen var Jenny (100 bröstsim) och Anton (400 medley). De var båda två mycket nervösa inför första starten på detta mästerskap och tagna av stundens allvar. Här bredvid ser vi hopptornet klädd med diverse klubbars flaggor. Om ni tittar riktigt noga på bilden, så kan ni också se Anton värma upp inför sitt 400 medley. Tack för idag. Vi återkommer!