VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-05-09

Vårsimiaden

Lördagen den 5 maj och söndagen den 6 maj gick årets Vårsimiaden av stapeln i Staffanstorp. På lördagen tävlade de som är födda -99 och -00. På söndagen tävlade födda -01 och -02 (o yngre). Tyvärr har vi inga bilder från lördagens tävlingar, men det var många fina simningar från Vellinge-simmarna. De som gick vidare till final från lördagens tävlingar är: Matilda Klintberg, Maja Karlsson, Jesper Lundell, Jonathan Hiltonsson, Tim Linck-Riedhamer, Daniel Lindkvist, Frida Rödin, Rebecca Örmon och Marcus Paulsson. Däri ingår både tjejernas och killarnas lagkappslag. Härligt! 

På söndagen var det dags för våra yngsta förmågor.
 Här ser vi systrarna Clair ladda, Moa och Ida.
 Elin, Johanna (lite skymd), Hanna (med ryggen vänd), Emma och Klara pratar med tränare Helena. Lite nervösa är de nog.....
 Vi fick se många fina simningar. Linus knep några medaljer och tog sig vidare till finalen i samtliga grenar han ställde upp i.
 Johanna och Ida L var också uppe på prispallen några gånger. Johanna gick vidare till final i 3 grenar och Ida gick vidare till final i 4 grenar.
 Johannes gjorde också en strålande insats denna dag och var så här glad. Han tog sig vidare till final i 4 grenar.
 Lunch intogs i Staffanstorp centrum. Simmarna hade en härlig stund tillsammans med god mat och härligt tidsfördriv genom att sitta och ha frågesport tillsammans runt bordet. Härligt att se att de har så kul ihop. Lucas var enda killen med på lunchen, men fann sig snabbt i tjejgänget. På bilden ovan tillsammans med Lucas ser vi Ida L och Katarina.
  Moa njuter av svalkande dryck i väntan på sin mat.
 Ida C, Johanna och Ida L har kul ihop.
 Det var marknad i Staffanstorp den här helgen och då passar man ju så klart på att fördriva tiden där också i lunchpausen mellan tävlingarna.
 En hel del fynd kanske kan göras också. Här kostade t.ex allting 1 kr!Lagkapper på gång. Både tjejernas lag och killarnas lag simmade jättebra och tog sig vidare till final med sina 4 x 50 frisimslag. Härligt! Förutom ovannämnda som gick till final, så simmade även Katarina jättebra och gick till final i 3 grenar. Sen ska vi också nämna Lucas och Emil som får vara med och simma final i killarnas lagkappslag.
Lycka till nu alla i regionsfinalen som går i Lund den 2-3 juni!