VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-04-11

Vellinge Easter Race 2012

Måndagen den 9 april var det då dags för andra upplagan av klubbens nya tävling "Vellinge Easter Race".
Efter långa förberedelser var allting på plats på morgonen. Planschen, alla medaljer och påskäggen som ska delas ut i lagkapperna.


Det var 4 klubbar närvarande totalt: Vellinge, Triton, Poseidon och Trelleborgs SS. Detta är en nytänkande tävling. Man ska inte bara tävla, utan ha roligt också. Det går därför ut på att de lite äldre simmarna tävlar på förmiddagen. Efter avslutat pass ingår det en timmes bad i äventyrsbadet med vågor och vattenrutschbana och sen kan man avsluta med att intaga en hamburgare som också ingår i anmälningsavgiften. På eftermiddagen simmar de lite yngre och avslutar sedan med samma som på fm.

Det var full fart inne på Vanningen. Inne i teknikrummet fanns Ulf, Christer och Urban. Föräldrasektionen hade som vanligt caféförsäljning med bl.a varma mackor och "Gissa simmaren", och där var det fullt tryck.
Per skötte speakerjobbet galant hela dagen.

Det skördades priser i mängder. 1:a-3:a får medalj och 4:a-6:a får plakett. Ovan ser vi vår egen Jonathan Hiltonsson som segrare i ett lopp och även Daniel Lindkvist på en 6:e plats.

Lite actionbilder på våra simmare. Axel står och väntar på att få starta och har samtidigt koll på tavlan och vad kompisarna simmar på. Daniel har laddat genom att trycka sig en VNSK-tatuering på armen.
I den här tävlingen kör man också lite skojsamma lagkapper. På förmiddagen var det 8 x 50 frisim mixad och på eftermiddagen likvärdigt fast med 25 m istället. Här ovan ser vi förmiddagens lag: Daniel, Axel. Jonathan, Rebecca, Alicia, Frida, Emma och Moa.
Detta fantastiska lag blev 2:a och tog stolt emot detta påskägg att dela på.
Utanför relaxrummet hade grillarna satts upp. Där skötte grabbarna grus ruljansen perfekt. Här ovan ser vi Anders servera en hamburgare. Christoffer som inte var med och tävlade, hjälpte duktigt till under dagen.
Kjell hade också full koll på läget och skar gurka, lök mm på löpande band.
Ute vid grillarna hittade vi Roger.

Robban skötte städningen under dagen... :-) Det gjorde han med bravur.
På eftermiddagen var det sen dags för våra yngre simmare att inta simhallen. Ovan ser vi Ida Larsson kamma hem en silvermedalj, Johanna Andersson 4:a och Ida Clair 5:a.
Linus Hiltonsson tog stolt emot en guldmedalj.
Här har Johanna Andersson fått kliva upp för att ta emot en silvermedalj och Ida Clair en bronsmedalj.
En stolt Johanna.
Ida har fått ta emot en plakett för sin 6:e plats.
Emil Svensson gjorde en strålande tävling. Han fick ta emot två silvermedaljer.
Emils tvillingsyrra Elin var också med och tävlade och gjorde idag sin första riktiga tävling.
Här är eftermiddagens lagkappslag samlade: Ida, Ida, Johanna, Elin, Hanna, Klara, Linus och Emil.
De gjorde en fantastisk lagkapp och slutade tvåa. Här får de lyckliga ta emot sitt påskägg.
Det blev en mycket lyckad tävling för VNSK. Allt flöt på fantastiskt bra. Tekniken fungerade, simmarna simmade fantastiskt, publiken hejade och stojade, funktionärerna gjorde ett fantastiskt jobb, Föräldrasektionen gjorde strålande affärer, grillmästarna var suveräna... ingen glömd hoppas vi. Tack alla för en fantastisk dag! Det här gör vi om nästa år.