VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2014-09-07

Göingeplumset i Broby 6 september.

Då var det dags för VNSK att kicka igång säsongen igen. Nu stundar ju kortbanesäsong (25 m-bassäng) och klubben bestämmer sig för att inleda med gemensam tävling i Broby för samtliga simmare i alla grupperna. Klockan 06.00 är det samling vid Vanningen för avfärd mot Broby. Lite småtrötta, men förväntansfulla simmare slumrar till lite i bussen på vägen upp till nordöstra Skåne.

 
Väl på plats inser vi att vi nog (tror vi) är den klubb som har störst trupp på tävlingen. Jättekul. Den här tävlingen bjuder på 50 m-sträckor i samtliga distanser plus 100 m medley. Dessutom lagkapper i både 4x50 medley och 4x50 frisim.

Vellingesimmarna bjuder på en härlig dag och kniper många många medaljer. Här är ett axplock med bilder på medaljörer. Ingen nämnd och ingen glömd. Fotograf försökte hålla sig framme så gott det gick.


 Broby bjöd på underbart väder denna septemberdag. Föräldrasektionen bjöd alla simmare och tränare på lunch och hade tur med vädret och inga problem att duka upp lunchen utomhus på idrottsplatsen intill simhallen.
Pastasallad, bröd, dricka och bananer stod på menyn och det var mycket uppskattat. Perfekt uppladdning inför eftermiddagspasset.
 
Alla högg in med god aptit.

 
 
En del slog sig ner i gräset med maten och andra hittade bord att sitta vid.

Därefter blev det chill av diverse slag. De lite yngre simmarna byggde pyramider. Först killarna....... 
..... och sedan tjejerna.
När killarnas pyramid hade rasat ställde de glatt upp för gruppfoto i de nya klubbkläderna.

De lite äldre simmarna chillade och slappade lite i gräset innan det var dags för insim igen till eftermiddagspasset.
Vilken härlig dag det var i Broby. Perfekt uppstart på terminen. Bra simningar och nu e vi på gång. Tack VNSK för kul kick-off-tävling och ett stort tack till Föräldrasektionen som bjöd på lunch.