VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2014-06-03

UGP 3 på Segevångsbadet 31 maj - 1 juni.

Dags för UGP 3 (Ungdoms Grand Prix), och den här gången står simklubben RAN som arrangör. Premiär för tävling på Segevångsbadet alltså! VNSK ger sig dit lördag morgon för att tillbringa helgen där med en liten skara simmare.
Helgen inleds med mulet väder och regnmolnen hänger över oss. Tältet åker upp som en backup att gå in i om det börjar regna. Förra sommaren blåste VNSK's tält sönder uppe i Varberg och Per har investerat i nya tältpinnar. Vårt tält är det till höger. Finn fem fel! Tältpinnarna är för korta...:-)
Men det blev hur bra som helst ändå, och lagom tills tältet var helt på plats så sprack det upp lite på himlen. 
Här är ett gäng glada tjejer som är redo för tävling utomhus, laddade med varma kläder: Johanna, Rebecka, Frida och Emma T.
Runt lunchtid på lördagen så försvann molnen och resten av helgen så visade Segevångsbadet sig från sin bästa sida. Då ser badet så här inbjudande ut.
Brassestolarna åkte fram och föräldrar och simmare njöt i solen. 
 
Det blev lite blandade resultat under helgen. Både bättre och lite sämre. På prispallen fick följande simmare kliva upp ett par gånger: Johanna (ovan),
 
Ida,
 
 
Frida och Emma T (dessa två tjejer DM-kvalade dessutom på 800 frisim under helgen, grattis till er båda), 
och Johannes
Tim var också uppe på pallen men han fastnade tyvärr inte på någon bild. Tack för en härlig helg på Segevångsbadet och en väl genomförd utomhustävling.