VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2013-10-29

Novembersim i Eslöv, 26-27 oktober.

Den här helgen tävlar nästan alla våra tävlingssimmare. Medan ett gäng är i Kristianstad på DM så åker ett annat till Eslöv och årets upplaga av Novembersim. Ovan ser vi Frida och Rebecca Ö klara med sitt insim och redo för tävling. De samspråkar lite med My och Helena innan start. 
VNSK-simmarna hade en bra helg. Ovan ser vi Tim ta emot en silvermedalj för ett fint lopp på 50 frisim. Han fick kliva upp på pallen fler gånger under tävlingen, bl.a tog han guld på 200 medley. 
Här får Hugo ta emot ett silver för 100 medley. Även han stod på prispallen fler gånger. 
Tjejerna myser på läktaren och spanar in kompisarnas framfart i vattnet; Frida, Helena, Johanna och Rebecca. 
Johanna knep ett fint brons på 100 ryggsim, medan.....
....... Johannes tog silver i samma distans och.....
.... Klara tog ett silver på 100 rygg i sin åldersgrupp.

Det här gänget avslutade på lördagskvällen med att kamma hem ett brons på 4 x 50 frisim. Härligt tjejer: Ida, Emma, Johanna och Klara.
Tyvärr var ingen fotograf närvarande under söndagen.
För övrigt under tävlingen kan nämnas att Amanda W simmade bra i äldsta tjejklassen och knep guldmedaljer på sina distanser. Johan simmade bra i näst äldsta killklassen och satte en del nya personliga rekord. Frida och Rebecca tog silver respektive brons på 100 frisim och Rebecca tog även guld på 100 bröst. Silvermedaljer knep även Emma på 100 bröst och Ida på 100 frisim och Emil ett brons på 100 fjäril. Vi hade en till lagkappsframgång (ett silver) på 4 x 50 medley med det här gänget: Johannes, Gustav, Hugo och Emil.
Övriga simmare som var på plats i helgen och gjorde bra insatser var: Axel, Elin, Hanna, Lucas, Kajsa, Amanda O, Maja, Viktor, Noel, Nina och Eddie. Hoppas verkligen inte vi har glömt någon där. Tack alla VNSK-simmare för härliga simningar under helgen!