VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-10-08

Lödde Cup 7 oktober.

Söndagen den 7 oktober är det dags för våra lite yngre simmare att bege sig till Lödde Cup. Ovan ser vi grabbgänget: Daniel, Marcus, Axel och Tim. Och nedan ser vi ett gulligt tjejgäng: Johanna, Hanna och Klara.
 Det blev en lyckad dag för VNSK med många pallplatser. Ovan ser vi Klara på en fin 3:e plats på 25 m fjäril.
 Här ser vi Lucas ta emot sitt 3:e pris för 25 m fjäril. Lucas knep även en 2:a plats på 50 m ryggsim och blev 4:a på 50 m frisim i sin åldersklass.
 Här har vi Johannes som blev 2:a på 50 m ryggsim i sin åldersgrupp. Han blev även 4:a på 50 m bröstsim.
 
I lunchpausen behöver man fylla på med energi för att orka med eftermiddagspasset. Vi är ett gäng som beger oss till Center Syd. Där blev det lasagne för hela slanten till samtliga simmare. Ovan: Hanna, Johanna och Ida. Och här till höger ser vi: Matilda, Lucas och Hugo.
 På eftermiddagen fyller vi på med antalet pallplatser. Här ovan ser vi Hugo som bl.a knep en fin 3:e plats på 50 m frisim och blev 5:a på 50 m ryggsim.
Johanna simmade hem en 3:e plats på 50 m bröstsim. Det blev även en fin 6:e plats på 50 m ryggsim.
Våra simmare bjöd på många fina simningar och en hel del härliga personliga rekord. Härligt att se dessa underbara små simmare kämpa på. Simmare på plats den här dagen var: Frida, Maja, Daniel, Marcus, Tim, Axel, Klara, Hanna, Matilda, Nina, Ida, Johanna, Lucas, Hugo, Emil och Johannes.