VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-07-10

LH-Games i Landskrona

VNSK bestämde sig för att åka på en gemensam avslutningstävling för samtliga tävlingsgrupper. Denna tävling heter LH-Games och gick av stapeln uppe i Landskrona på favoritanläggningen Citadellbadet. Tävlingen startade redan på fredagen och samtliga simmare övernattade på en skola i stan.
Tältet var på plats och skulle också sättas upp för helgen. Den här gången blev det mammorna som gjorde den stora insatsen med lite hjälp av några simmare. Ovan ser vi Cilla Hiltonsson, Christoffer och Johanna kämpa med tältduken.
Och ibland behöver man vara två för att kunna dra ordentligt. Cilla och Karin Örmon hjälps åt.
Det blev en härlig gemenskap i helgen med mycket simning, lek, skoj och lite sömn. Sent hade de somnat på kvällarna/nätterna, så det var trötta simmare på mornarna vid insimmet. Ovan har vi ett härligt tjejgäng: Fr v Emma, Alicia, Karin, Frida, Julia V, Klara, Moa, Johanna. Sittande Maja och Ida.
Vi lyckades samla de lite äldre simmarna på bild också, inte så lätt alltid. Stående fr v Christoffer, Max och Nils. Sittande Anton, Gustav, Hampus och Julia K.
Tältet blev ju riktigt fint när det blev klart... :-)
Citadellbadet är en superfin anläggning och här finns en hel del aktiviteter och ytor att röra sig på. Ovan ser vi tjejerna aktivera sig på klätterställningen: Julia, Maja, Ida, Karin och Johanna,
.... medan de äldre killarna roade sig en lång stund med att trixa med fotbollen: Christoffer, Anton, Hampus, Max, Adam och Gustav. Härligt att se gemenskapen och hur roligt de har mellan simningarna också.
Söndagen bjöd på en riktigt fin och varm sommardag. Det gällde att både smörja in sig lite och dricka mycket. Ovan till vänster ser vi två glada tjejer som njöt av värmen: Klara och Johanna. Till höger Gustav. En av VNSK's medaljörer i helgen. Den andra medaljören var Adam, som tyvärr inte kom med på bild. Grattis till er båda!


Ja, det är en härlig anläggning. Underbart att vara där när vädrets makter är på vår sida. Killarna njöt i lunchpausen och intog pressarläge i brassestolarna. Härligt!
På söndag eftermiddag var det dags att plocka ner tältet. Då var papporna på plats, så då tyckte alla att det var deras tur. Fyra man behövde de vara för att plocka ner det..... Ja, vad ska man säga... :-) Niklas, Richard, Roger och Robban hjälptes år.
Det var en härlig avslutningstävling med många fina simningarn i helgen. Alla hade superkul även om det blev för lite sömn. Men vad gör det, nu är ni lediga några veckor och är väl värda det. Det är bara våra 3 simmare som ska på Sum Sim som kämpar på ett par veckor till. Alla ni andra: njut av ledigheten!