VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-06-11

Citadellsim i Landskrona

Citadellsim i Landskrona i början av juni är en VNSK-tradition. Traditionen är också att det brukar vara fint väder på denna utomhustävling. Så var det också på lördag morgon när en stor skara VNSK-simmare begav sig mot Citadellbadet.
Citadellbadet är en underbar anläggning som ligger nere i hamnen i Landskrona med Öresund som granne. Detta är en favoritbassäng och en favorittävling för många av våra simmare.


 Tränare Danne och Julias mamma Helena, är redo för en härlig dag på Citadellbadet.
VNSK's stora supporterskara börjar komma på plats.
Brassestolarna ställs upp och snart har vi intagit ena långsidan vid bassängen.


Det var många som hade sina parkas med idag, för det var trots solen, lite kyligt emellanåt. Den kom väl till pass. Här poserar Anton och Hampus snällt i sina och gör lite reklam för dem samtidigt. Finns att beställa inne på kansliet... :-)
Klubbens nyinförskaffade tält från förra sommaren, följde med också. Det var ju utlovat regnskurar under helgen, så för att vara på den säkra sidan och ha något torrt att gå in i, togs tältet med. Robban, Niklas och Roger gjorde en insats på morgonen. "Hm, undrar om det ska vara så här?"
Vi har väl alla hört ordspråket "ju fler kockar, ju sämre soppa...". Danne ville också hjälpa till.
Men se här! Det kom upp till slut... :-) Riktigt fint är det och ungdomarna använde det flitigt under helgen.
Jim värmer sig efter insimmet och är redo för tävlingsstart.

Johan kollar utrustningen och är också han redo.

Ungdomarna chillar lite i väntan mellan loppen. Ovan ser vi Filip, Linnea och Emma. 
 Här ser vi hur härlig gemenskapen är bland ungdomarna. Kortleken har åkt fram och väntan mellan loppen blev lite kortare.

Tävlingen är igång. Ovan simmar Hampus 100 frisim.


Julia har precis avverkat ett av sina lopp.

 Det är viktigt att fylla på depåerna ordentligt i lunchpausen. Ett gäng promenerade in till centrum och intog restaurang Fellinis uteservering. Överst ser vi Hampus, Jim och Christoffer. Där under sitter Filip, Johan och Anton. Alla är ju så glada för att bli fotograferade.....:-)

Julia och Amanda passade på att få lite lugn och ro och satt och solade i tältöppningen.

 Emmas pappa Anders är full av energi och älskar att rasta ungdomarna. Har har de precis avslutat en fotbollsmatch tillsammans. Fr. v: Maja, Matilda, Christoffer, Anders och Hampus. Liggande: Anton.
Söndagen bjöd tyvärr på lite sämre väder och därför inga bilder därifrån. Tältet användes flitigt mellan byvindarna och regnskurarna. Trots vädret bjöds det på en hel del fina simningar. En del personliga rekord fick vi se i helgen och några Sum Sim-kvaltider klarades. Grattis!