VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-02-23

Tiden går för fort....vi vill stanna längre!

Dagen inleddes med en lite lättare träning för simmarna. Sen öppnade badet upp alla övriga bassänger och vattenrutschbanan till oss. Det var en hel del föräldrar som passade på att följa med in och bada och njuta av det fina badet.

Medan simmarna väntade på att få hoppa i för träning, så badade föräldrarna i relaxpoolen nedan. 

Sen simmade vi alla ut i utomhuspoolen. Underbart! 35 grader varmt i vattnet, snö på marken och en underbar utsikt över alptopparna. Därefter avslutades det med lite åk i vattenrutschbanan.
 Emma
 Karin
 Anton
 Amanda
Alicia och Maja
Dagens lunchställe: Schnappskurve med den här fina utsikten. Där njöt vi av underbart goda pizzor.
Nedan ser vi Elsa och Johanna som njuter av varandras sällskap och skidåkningen.


Anders är en av våra mest erfarna skidåkande föräldrar. Han vill gärna stå på så mycket som möjligt och utforska de svåraste backarna. Den här eftermiddagen fick han med sig Hampus och Anton. Två av våra duktiga simmare i A-gruppen och även mycket duktiga skidåkare. Anders drog med sig dem runt i ett rasande tempo och målet var att åka alla svarta backar i systemet (5 st) den eftermiddagen. De lyckades och det var tre, mycket trötta skidåkare som vi mötte nere vid liftstationen när dagen var slut.
Dagens sponsor: KI-panel.
Kvällen började med att vi gav vår värdinna Helga en liten uppskattning från klubben för ett underbart bemötande hela veckan.
Därefter "dagens vurpa". Den här gången var det Anton som ramlat i svarta backen Piculin. Svårt att komma undan när man har två av jurymedlemmarna med sig... :-)
Familjen Lindqvist är nyinflyttade Skåne-bor från Stockholm. Pappa Kjell ville tacka klubben för en härlig resa och ett underbart bemötande från klubben som nyinflyttade.