VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2012-02-25

Hemma igen!

Lördag morgon tillbringades på färjan mellan Rostock-Trelleborg. Det gällde att fördriva tiden väl utan att somna. Ungdomarna intog golvet för att spela kort. Oliver, Hampus, Anton, Maja, Amanada och Julia.
Det var många som var trötta efter nattens bussåkande. En del föräldrar intog sofforna. Helena somnade rakt över sin stickning... :-)

 Kl 14.30 på lördag eftermiddag den 25 februari, var vi så hemma vid Vanningen igen. Där lastades det ur bussen och alla skiljdes åt.
Vi sa adjö till våra trevliga busschaufförer från Lundabussarna: Janne och Bosse, som var med oss hela veckan.

En oförglömlig vecka har vi haft. Vi vill passa på att ge beröm åt våra ungdomar som uppförde sig föredömligt på resan. De är ju vana vid att vara tillsammans och umgås ihop allihop oavsett ålder. På sättet de tar ansvar för varandra när de åker själva i backarna är nästan obeskrivbart. De äldre simmarna tar verkligen ansvar för de yngre och ser till så att alla kommer välbehållna ner i backen och att alla kommer med in i liften upp igen. Passar tider till luncher och andra mötesställen... Tack ska ni ha, vi är väldigt stolta över er!
Tack till Anders Lundbladh som skötte arbetet som toastmaster under veckan på ett fantastiskt sätt. Ingen annan kunde gjort det bättre, tack ska du ha!
41 personer var med på resan: fam Lindqvist, fam Hiltonsson-Olofsson, fam Andersson, fam R Persson, fam H Persson, fam Lundbladh, fam Virgili, fam Werthén, fam Palade, fam Karlsson, fam Skarin + Jesper Lundell. Tack allihopa för en underbar vecka och tack till Per för arrangemanget.