VNSK

VNSK
Immeln maj 2014

2013-04-07

Vellinge Easter Race 2013

Då var det dags för en av årets största hemmatävlingar, Vellinge Easter Race. På förmiddagspasset tävlar de som är födda 2001 & 2002 och på eftermiddagspasset de som är födda 2003 & 2004 och yngre.
Ett stort engagemang behövs en sån här dag från klubbens alla ungdomar och föräldrar, så mycket folk var närvarande.
Föräldrasektionen var på plats med sin fikaförsäljning.
 I teknikrummet var Ulf och Christer på plats. För första gången ska vi vara uppkopplade på Livetiming, en internetsida där man kan se resultaten live i sin dator hemma. Jättekul att testa denna nya teknik.
 Hela simhallen sjuder av liv med så många simmare inbjudna och alla deras föräldrar. 6 klubbar är på plats förutom VNSK. Posedon, Trelleborg, Höganäs, Ystad, Triton och MKK.
 Många medaljer ska delas ut under dagen. 
Medaljer till guld-, silver- & bronsmedaljörerna och plaketter till 4:e, 5:e & 6:e platserna.
 Efter varje heat delas det ut ett heatpris till en simmare. Tärningen avgör vem som får priset och just här är det Alicia & Rebecca som är prisutdelare.
 Våra äldre ungdomar är på plats för att utföra lite sysslor såsom funktionärsfika, kaffekokning, badvakter osv.
 En silvermedalj till Johanna Andersson på 50m bröst. Hon tog senare ett silver på 100m medley och 50m rygg oxå. Bra jobbat!
50m rygg var en sträcka som VNSK-killarna gillade. En fin guldmedalj till Johannes Strömberg och en bronspeng till Emil Svensson. Emil tog senare ett guld på 50m fjäril och ett brons på 50m fritt. Jättebra killar!
 En 4:e plats för Emma Viléus på 50m fjäril.
 Vi avslutar förmiddagspasset med lagkapper 8X50m fritt. Första priset är ett jättepåskägg med godis och sen fallande storlek med fallande plats.
Förstaplatsen beslagtogs av simklubben Triton. Grattis till er!
2: a blev TSS Sångfåglar och här på bilden har vi 3:e platsvinnarna VNSK! bra jobbat allihop!
Här har vi hela förmiddagsgänget samlat. Nöjda simmare som alla har gjort ett gott arbete!
I anmälningsavgiften ingår vars en hamburgare och en god stunds fritt bad i äventyrsdelen. 
Trots att det var ganska kyligt så hade vi tur med vädret och stod ute och grillade. 
 Johannes Strömberg tog ett par medaljer och poserade gärna för fotografen. Förutom 50m rygg var det 50m fritt och 100m medley.
 Ida Larsson visar stolt upp sina medaljer, Guld på 50m fritt, guld på 50m fjäril och brons på 100m medley. Då får man lov att se så här glad ut!
 Och så här glad är Robban när han får gå med städvagnen och göra fint inför eftermiddagspasset!
 Så var det då dags för de lite yngre simmarna på eftermiddagspasset.
Kusinerna Olof Larsson & Erik Simonsson som simmade tillsammans på sträckan 25m rygg där de blev 4:a & 5:a.
 Klara Rödin knep en bronsmedalj på 50m fjäril. Föruton det blev det en 4:e plats på 50m rygg och en 5:e plats på 50m fritt. Bra tjejen!
 En härlig bild efter 50m fritt där Lucas Örmon tog ett silver, Gustav Conradsen blev 4:a och Hugo Stenskepp blev 5:a. Hugo tog dessutom ett silver på 50m fjäril. 
Lucas ökade sin medaljskörd med brons på 50m fjäril, 50m rygg, 100m fritt och en 5:e plats på 50m bröst.  Gustav tog ett silver på 50m rygg, 100m fritt och en 6:e plats på 50m bröst.
 Här har vi Anna Björkman som tog en 7:e plats på 25m rygg, såååå nära att få en plakett
 Ida, som simmat förmiddagspasset, kramar om lillebror, Olof, och gratulerar efter att han simmat 25m fritt och tagit en 7:e plats.
 Lagkappstävlingen på eftermiddagen vanns av TSS och VNSK kom på en hedersam 5:e plats.
En bra genomförd tävling av våra fina ungdomar och alla runt omkring som hjälpte till att göra tävlingen till en trivsam tillställning.
Vi har fått mycket goda komplimanger från våra gästföreningar att de gillade vårt arrangemang och det ska alla verkligen ta åt sig.
Stort Tack till alla i VNSK!