2013-04-21

Vårsimiaden 2013

På söndagen fortsatte tävlingen för de som var födda -02 och -03 o yngre.
En ny omgång i tävlingen "Gissa simmaren" fanns på plats hos Föräldrasektionen.
Det var många av våra yngre simmare som knep medaljer den här dagen. Ovan ser vi Hugo Stenskepp ta emot ett silver för sitt lopp på 25 fjäril. För det här loppet blev han även belönad med en plats i Regionsfinalen i Lund 4-5 maj.
Här ser vi Ida Larsson på en fin 3:e plats och Johanna Andersson på en fin 6:e plats på 50 fjäril.
Glada tjejer visar stolta upp sina medaljer, och för detta knep de även platser i regionsfinalen i Lund.
Johannes Strömberg blev 2:a på 50 fjäril och även han fick en finalplats i Lund.
Eddie Nilsson tar här emot pris för sin 2:a plats på 50 bröstsim.
Härligt Eddie! Det blev även en plats i Regionsfinalen för det här loppet!
Johannes Strömbergs pappa Gorm lyckades kamma hem dagens vinst i "Gissa simmaren". Grattis!
Även Klara Rödin fick gå fram och ta emot pris. Hon är också klar för Regionsfinalen i Lund.
Tjejernas lag i 4x50 medley tog en fin 2:a plats och gick vidare till Regionsfinalen med det laget. I laget simmade: Klara, Johanna, Ida och Elin.

Det var en bra tävling för våra yngre simmare. De som knep platser till Regionsfinalen var: Johanna, Ida, Johannes, Hugo, Emil, Klara, Eddie, Lucas, Gustav, tjejernas lag 4x50 medley och killarnas lag 4x50 frisim. Grattis!
Vellinge klarade detta arrangemang strålande. Det har krävts mycket arbete innan och det var en intensiv helg för många. Tack till alla funktionärer, frivilliga som hjälpte till med alla "runt-omkring" saker och Föräldrasektionen.